Lisserbroek

Tussen Amsterdam en Leiden, aan de Ringvaart ligt Turfspoor in Lisserbroek. Hier ontstaat een unieke mogelijkheid om onbezorgd, ontspannen, groen en gezellig te wonen op een stukje 'oud land' in de polder, op fietsafstand van het strand en dicht bij het plassengebied van de Kaag en de Westeinderplassen. Net buiten Lisserbroek ligt het oude Turfspoor. Daar vestigden zich vroeger, lang voor de inpoldering, pioniers die het landschap op kleinschalige wijze ontgonnen. Ten noorden van het oude Turfspoor ligt het landgoed De Olmenhorst met zijn goedgevulde appelgaarden.

Turfspoor Lisserbroek “Écht buiten leven in Lisserbroek”

Turfspoor Lisserbroek

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Het gebied rond Lisserbroek, de Olmenhorst en het Turfspoor ondergaat een transformatie. Wat nu nog landbouwgrond is, wordt een groen landschappelijk gebied met ruimte om echt buiten te wonen. We willen samen met toekomstige bewoners plannen ontwikkelen. Kernbegrippen zijn: ontspannen, kleinschalig, buitenleven, puur, delen, onbezorgd en gezellig. Er is veel vrijheid en ruimte voor ideeën van individuen en groepen.

Het Hollandse landschap rondom Lisserbroek is daar heel geschikt voor. Door de indeling van het gebied zijn er natuurlijke lange kavels met aan weerszijden brede sloten, die het gebied opdelen in allemaal individuele leefomgevingen. Zie het als een canvas waar alleen maar lijntjes op staan. Elk vakje biedt een unieke gelegenheid om een woondroom te realiseren.

Belangstelling om te wonen in Lisserbroek?

Laat hier je gegevens achter.

Er wordt door de samenwerkende grondeigenaren, de gemeente en een dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek (in het zgn. Driehoeksoverleg) hard gewerkt aan plannen voor de woningbouw en de infrastructuur van Turfspoor. Ook worden hier producten gemaakt die nodig zijn om de gebiedsontwikkeling verder te realiseren. Bekijk voor wat meer achtergrondinformatie bijvoorbeeld eens de gebiedskaart Lisserbroek 2040.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Écht buiten leven in Lisserbroek”

Contactpersonen Turfspoor

Nicole Hermans
Verkoopmanager

Nicole Hermans

Colien van Duijnhoven
Verkoopmanager

Colien van Duijnhoven